Galatasaray yöneticisi Hatipoğlu: Kutlama yapmamamız için kepenk yapmışlar; biz Kadıköy’de kepenk indirttik!

T24 Spor

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Fenerbahçe ve Galatasaray, bugün Ülker Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Dev derbiyi 3-1 Galatasaray kazandı.

Galatasaray Yöneticisi İbrahim Hatipoğlu, Galatasaray’ın Youtube kanalına açıklamalarda bulundu.

“Protokol tribününde galibiyetimizin verdiği gururla fotoğraf çektirirken Fenerbahçe yöneticilerinden sular gönderildi. Bir bayan yöneticimize su şişesi isabet etti. Bir bayana su şişesi fırlatmak, bu kadar hoşgörüsüz davranmalarını kınıyoruz. Geçen yılki son maçta boş tribünler önünde sevinenler, bizim seyircimiz varken alana girmemizi engellemek için saha girişine kepenk yaptırmışlar. Biz bu akşam Kadıköy’e kepenk indirdik.”

“Galibiyetle ilgili konuşan İbrahim Hatipoğlu “Fenerbahçe deplasmanında çok hoş bir galibiyet aldık. Teknik heyete, oyunculara ve taraftara çok teşekkür ederiz. Anamızın ak sütü üzere helal bir galibiyetle dönüyoruz. Ekip olarak çok hoş geldik ve çok hoş gittik. Emniyet’e teşekkür ederiz. Tıpkı şeyleri deplasman seyircimiz için söyleyemeyeceğim. İnsanlığa yakışmayan formda bir koridordan geçirdiler ve bayılanlar oldu. Öbürleri yaptığı vakit şikayet edenlerin daha kötülerini kendi statlarında yapması, samimi olmadıklarını gösteriyor.” dedi.

“Protokol tribününde arbede çıktığını söyleyen İbrahim Hatipoğlu “Protokol tribününde olay yaşandı. Yöneticiler olarak galibiyetin gururuyla fotoğraf çektirirken, Fenerbahçeli yöneticiler sular attı. Bayan yöneticimiz Ece’ye bu su şişesi isabet etti. Hoşgörüsüz davranmalarını hüzünle karşılıyoruz ve kınıyoruz. Bunların yaşanmaması lazım.” sözlerini kullandı.

“Fenerbahçe Kulübü’nün kutlama yapmamaları için alana çıkışa kepenk yaptırdığını söyleyen İbrahim Hatipoğlu “Geçen sene maç bittikten sonra alana çıkıp boş tribünler önünde sevininler, seyircimiz varken, kutlama yapmamamız için kapı yerine kepenk yapmışlar. Biz Kadıköy’de kepenk indirttik! Galibiyeti soyunma odamızda doyasıya kutladık. Kepengi indirtmiş olmanın gururuyla dönüyoruz.” açıklamasını yaptı.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir