Rus ve Türk girişimciler bu fuarda buluşuyor: İstanbul COM.E ON Forum tarihi belli oldu

Rus e-ticaret platformu Ozon Küresel, Türk teşebbüsçüler için düzenlediği Istanbul COM.E ON Forum’un ikincisini bu yıl 25 Eylül’de gerçekleştirecek. Aktiflik kapsamında Ozon Küresel Türkiye Yöneticisi Hazal Maraş ve iştirakçi uzmanlar, Türk-Rus hudut ötesi e-ticaretinin geleceğini tartışacak. Ozon Küresel,Türkiye’nin Türk satıcıları desteklemek için sunduğu yenilikleri tanıtacak ve pazaryerinde tesirli satış yapmanın püf noktalarını paylaşacaklar.

Girişimciler, Ozon Küresel uzmanlarından, pazaryeri ortaklarından ve Türkiye’den başarılı bir biçimde çevrimiçi iş geliştiren mevcut satıcılardan canlı tartışmalar ve yararlı tavsiyeler dinleyecekler.

ASE-Unitrade, GBS-PTS, Navlungo ve TTEconomi’nin partnerliğinde düzenlenen aktiflikte Ozon Küresel Türkiye Yöneticisi Hazal Maraş’ın yanı sıra Ozon Küresel Türkiye Bilgi Stratejisi ve İdaresi Yöneticisi Melis Yüksel, Ozon Küresel Türkiye Elektronik Kategori Yöneticisi Yiğit Yavuz, ShopiVerse CEO’su ve WORLDEF Yönetim Kurulu Üyesi Orxan Isayev, GBS Satış Yöneticisi Maria Tretyakova, PTS Satış ve Müşteri Hizmetleri Yöneticisi Çetin Tahir İzancı’nın da ortalarında bulunduğu çok sayıda uzman konuşmacı olacak.

25 Eylül saat 11.00’de İstanbul Marriott Şişli Otel’de gerçekleşecek foruma kayıtlar online gerçekleştirilmekle birlikte aktifliğe iştirak fiyatsız olacak.

TÜRK SATICILARIN CİROSU 2 KAT ARTTI

Istanbul COM.E ON Forum, geçen yıl Türkiye genelinden 500’den fazla girişimciyi bir ortaya getirdi. Forum, birçok satıcının Rusya pazarına başarılı bir biçimde girmesine ve Ozon Küresel pazaryerinde satışlarını artırmasına yardımcı oldu.

Ağustos 2022’de İstanbul ofisini açan Ozon Küresel, iki yıldır Türk girişimcilerle iş birliğini etkin bir halde geliştiriyor. 2024’ün 2. çeyreği prestijiyle platformdaki Türk satıcıların cirosu bir evvelki yıla nazaran 2 kat arttı ve Ozon Küresel alıcıları, geçen yılın tıpkı periyoduna kıyasla Türkiye’den 2,2 kat daha fazla sipariş verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir